divendres, 19 de febrer del 2010

Planta d'arbres i arrossada.

NENS, PARES, AVIS... AMICS, tots a plantar arbres! i després d’una caminadeta...un bon plat d’arròs!!!


Benvolgudes famílies,

Enguany és l’any internacional de la diversitat biològica i els boscos. Per això vam fer un gran bosc, tots disfressats, i organitzem una plantada d’arbres i un dinar de germanor el proper diumenge, dia 28 de febrer.

Tothom qui vulgui tindrà l’oportunitat de contribuir a plantar pins a l’espai que ens ha habilitat l’Ajuntament, a sota de l’escola Emili Vallès. L’Isidre, gran afeccionat a la jardineria, ens explicarà els detalls de com fer-ho, les eines que cal fer servir, quina és la millor època per plantar, etc.

Després de plantar els arbres, anirem d’excursió a l’ermita romànica de Sant Jaume de ses Oliveres (20 minuts caminant o 5 minuts en bici, són només 2 Km). Allà un magnífic cuiner ens prepararà una gran i boníssima paella d’arròs per a tots.

El preu del dinar és de 7 € per persona, arròs, fruita i begudes incloses. Els nens i nenes del parvulari, fins a P5 inclòs, no paguen. Les famílies nombroses tindran un dinar de franc.

Per apuntar-vos-hi, retorneu la butlleta que rebereu, juntament amb l’import corresponent del dinar, fins dimecres 24 de febrer, a les 9 del matí o a les 3 de la tarda, a la porta de la reixa, on hi haurà pares de l’AMPA. Hi haurà un plànol per conèixer la ubicació de la plantada.

Si voleu més informació, us podeu adreçar a ampa@escolapies.igualada.com.

La Comissió d’Activitats